Ο διάσημος Paul Jackson, συγγραφέας βιβλίων σχετικά με το origami και τεχνικές διπλώματος χαρτιού, ανάμεσα τους το πολύ επιδραστικό ‘Folding Techniques for Designers’ και “Cut and fold techniques for pop-up designs”, θα δώσει ένα τριήμερο σεμινάριο στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2017.

Έχει διδάξει σε σχολές design στην Ευρώπη περισσότερα από 30 χρόνια και έχει υπάρξει σύμβουλος σε εταιρίες όπως η as Nike, Disney, TetraPak, BBCtv and Siemens.
https://www.facebook.com/foldinganddesign

Περιγραφή Σεμιναρίου
‘Folding Techniques for Designers’
με τον  Paul Jackson
6-8 Οκτωβρίου 2017
9:00πμ – 5:00μμ (με μία ώρα διάλειμα)
Δίδακτρα: 300 ευρώ
Τόπος: Εργαστήριο βιβλιοδεσίας  Ευαγγελίας Μπίζα
Καλλιδρομίου 8-83 Αθήνα
Τηλ.επικοινωνίας: +302108254800
email: evangeliabiza@gmail.com
Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής: 15 Ιουλίου με κατάθεση προκαταβολής 100 ευρώ

Όλοι οι σχεδιαστές τσακίζουν, διπλώνουν, δένουν, τσαλακώνουν, κόβουν, συνδέουν, στρίβουν, καμπυλώνουν  ή περιτυλίγουν δισδιάστατα φύλλα υλικού και μέσα από αυτή τη διαδικασία δημιουργούν τρισδιάστατα αντικείμενα.

Οι πτυχώσεις  είναι μία από τις βασικές γλώσσες του σχεδιασμού.
Αυτό το πρακτικό μάθημα για τους σχεδιαστές, τους κατασκευαστές και τους σπουδαστές  θα σας παρουσιάσει πολλές διαφορετικές τεχνικές πτυχώσεων σε χαρτί και θα δείξει πώς μπορούν να εφαρμοστούν στο σχεδιασμό έργων με  υλικά όπως ύφασμα, μέταλλο, πλαστικό και χαρτόνι, σε όλους τους τομείς σχεδιασμού από τη μόδα έως την αρχιτεκτονική και από το κόσμημα  μέχρι το έπιπλο.

Για την συμμετοχή στο σεμινάριο δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία.